Caroline van der Zwet

Caroline van der Zwet is een ervaren MfN-registermediator met een pragmatische, doelgerichte en oplossingsgerichte aanpak. Zij is met name actief in samenwerkings-geschillen, zoals in maatschappen en coöperaties, arbeidsgeschillen, aandeelhouders- bestuurs- en andere governance geschillen en geschillen in de medezeggenschap. Caroline legt zich daarnaast toe op vastgelopen of begeleid onderhandelen en procesbegeleiding bij zakelijke geschillen. Zij  treedt ook op als bindend adviseur en is als mediator aangesloten bij de Rechtbank Utrecht

Haar werk als mediator bij StonePartners combineert Caroline met haar werkzaamheden als advocaat bij Milestone Advocaten, waarvan zij een van de oprichters is. Daarvoor was zij gedurende ruim 10 jaar werkzaam als advocaat, bij Clifford Chance in Amsterdam.

Caroline heeft ook bestuurservaring. Zo zat zij in de Raad van Toezicht van Stichting Boogh en was zij bestuurslid en secretaris van de NVVMA (Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten). Daarnaast doceert zij het vak mediation aan advocaten. Caroline is tevens beschikbaar voor mediations in het Engels.

Email: [email protected]

Mobiel: +31629597164