Meet the team

Professionals

Onze professionals hebben jarenlange ervaring in o.a. zakelijke mediation, onderhandelingsbegeleiding en samenwerkingsgeschillen. Minstens zo belangrijk: zij hebben verschillende achtergronden in het bedrijfsleven en de advocatuur.

Melinda Warmelink-André de la Porte

Melinda Warmelink-André de la Porte

MfN-registermediator. Gespecialiseerd in zakelijke mediation, onderhandelen en samenwerkingsgeschillen. Daarnaast begeleidt zij boardroom evaluaties.


Matthijs Bierman

Matthijs Bierman

MfN-registermediator gespecialiseerd in zakelijke mediation, nalatenschaps-mediation en conflicten in familiebedrijven. Voormalig directeur Triodos Bank Nederland. Ervaren bestuurder en toezichthouder.


Caroline van der Zwet

Caroline van der Zwet

Ervaren MfN-registermediator en advocaat. Gespecialiseerd in arbeidsgeschillen, samenwerkingsgeschillen en boardroomconflicten. Bindend adviseur en mediator in medezeggenschaps- geschillen.


Carol Hessels

Carol Hessels

MfN-registermediator. Na 25 jaar bedrijfsleven ruime ervaring met alle vormen van zakelijke samenwerkingsvraag- stukken en verandertrajecten


Arnaud Booij

Arnaud Booij

Arnaud (mr. dr.) is sinds 2008 Mfn en IMI geregistreerd mediator. Zijn werkwijze is praktisch en probleemoplossend. Hij is gespecialiseerd in het oplossen van conflicten in de boardroom/met en tussen aandeelhouders, in het familiebedrijf, in de professionele dienstverlening, vooral als er ook financiële of fiscale kwesties spelen.


Sjoukje Ursem – Pels Rijcken

Sjoukje Ursem – Pels Rijcken

MfN-registermediator. Gespecialiseerd in het bemiddelen bij familiezaken zoals het verdelen van nalatenschappen en familiebezittingen.


Peter van Barneveld

Peter van Barneveld

Voormalig longarts en ziekenhuisbestuurder. Uitgebreide ervaring met alle denkbare conflicten in de (ziekenhuis) zorg.


Bas Maassen

Bas Maassen

Voormalig Private Equity principal, econometrist. Heeft ruime ervaring in complexe transacties en governance vraagstukken